Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Podizni stolovi

igus® samoodržavajući stolovi na dizanje vretenom su raspoloživi u različitim kombinacijama materijala i osovina. Za svaju primjenu možete dobiti pravi modul.

Plastični klizni ležajevi

Plastični klizni ležajevi igus® označavaju korak od plastične utičnice do testiranog, a time i uračunjljivog i brzo raspoloživog elementa stroja.

Plastične čahure

Polimer klizni ležajevi igus® označavaju korak od plastične utičnice do testiranog, a time i uračunjljivog i brzo raspoloživog elementa stroja.

Samopodmazujući ležajevi

drylin® linearni klizni ležajevi rade, za razliku od poznatih kugličnih okolnih sustava, na kliznim elementima. Sustavi linearnih ležajeva drylin® su koncipirani za suhi pogon. Primjene su time zaštić...

Vretena s trapeznim navojem

Trapezne navojne šipke igus®: suhi rad, bez podmazivanja, otporne na nečistoće, samoodržavajuće, najbolje moguće osobine prinudnog rada, otporne na koroziju, ne proizvode buku, uporaba do maksimalno 9...

Linearni klizni ležajevi

drylin® R-linearni ležajevi su temeljeni na visokootpornim polimerima posebno razvijenim za linearnu tehniku. Dimenzije su kompatibilne sa standardnim kugličnim prihvatnim ležajevima.

Blokovi jastuka

Uslijed sferične podesivosti su igubal® stajaći ležajevi u stanju da izjednačuju pogreške u podešenosti, kosi položaj i neravnine osovina.

Aksijalni sferični klizni ležajevi

Posebne osobine aksijalnih zglobnih ležajeva su između ostalog jednostavna montaža, izjednačenje odstupanja u podešenju, izjednačenje opterećenja rubova, vrlo dobre performanse u pogledu klizanja i tr...

Linearna tehnika

Težište drylin® linearne tehnike osim samoodržavanja čini uvijek i robusnost i otpornost na utjecaje kao što su nečistoća, voda, kemikalije, visoke temperature ili udari.

Kucišta prirubnice

drylin® R kućišta spojnice stoje na raspolaganju kao linearni ležajevi sa okruglom ili kutnom spojnicom. Linearni ležajevi su temeljeni na vrlo otpornim polimerima posebno razvijenim za linearnu tehni...

Vodovi za robote

chainflex® robotni vodovi ili torzioni vodovi su raspoloživi u različitim izvedbama, na primjer kao komandni vodovi ili energetski vodovi.

Matice s trapeznim navojem

Za ovaj proizvod nema opisa na jeziku: Hrvatski. Pročitajte opis na engleskom ili se obratite poduzeću.