Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Ležajevi kućišta

drylin® R-linearni ležajevi temeljeni su na visokootpornim polimerima posebno razvijenim za linearnu tehniku. Dimenzije su kompatibilne sa standardnim utičnicama kugličnih ležajeva.

Klizni ležajevi (iglidur®)

iglidur® klizni ležajevi su samoodržavajući, kompatibilni s direktivom o opasnim tvarima (RoHS), ne sadrže sredstva za podmazivanje, otporni su na trošenje i imaju sposobnost električnog provođenja.

Kontrolni kablovi

chainflex® komandni vodovi su vodovi za srednji intenzitet primjene. Visokofleksibilni vodovi su otporni na plamen i zaštićeni PVC-vanjskim omotačem.

Aksijalni ležaji

Samopodešavajući sferični igubal® aksijalni ležajevi predstavljaju jedinice koje vrlo jednostavno mogu biti montirane i koje doprinose izjednačavanju odstupanja u podešenju i izbjegavanju gnječenja ru...

Zglobne glave

igubal® zglobne glave u slučaju normalnih temperatura okruženja prihvaćaju velike sile, imaju jako dobre osobine amortiziranja i pritom njihova težina iznosi samo jednu petinu konvencionalnih metalnih...

Viličaste glave

igubal® viličaste glave predstavljaju plastične viličaste glave od igumida G sukladno normi DIN 71752, koje mogu biti kombinirane sa zglobnim glavama instalacijske veličine E s druge strane.

Linearne vodilice (DryLin®)

DryLin ® | Klizanje umjesto kotrljanja

DryLin ® je niz linearnih kliznih ležajeva koji ne zahtijevaju održavanje i podmazivanje koji se sastoje od četiri glavne proizvodne linije...

Vodovi za podatke

Najmanji mogući radijusi savijanja, sa više od 30 milijuna ciklusa u e-chains® pokusima, različiti materijali omotača, razni certifikati i razne sukladnosti: UL, CE, CSA, Desina.

Kabelski vodovi

Više senzibilne primjene uz veći broj taktova, veće brzine i veća ubrzanja, kao i zahtjevnije uvjete okruženja zahtijevaju provjerene sustave uz trajno sigurnu funkcionalnost.

Kutni zglobovi

Za ovaj proizvod nema opisa na jeziku: Hrvatski. Pročitajte opis na engleskom ili se obratite poduzeću.

Kabeli bez halogena

chainflex® vodovi su visokofleksibilni vodovi za vrlo intenzivnu primjenu. Ne sadrže PVC i halogen i posebno su postojani u pogledu ulja i UV-zračenja.

Kablovi za distribuciju energije

Primjene sa visokim taktnim brojevima, brzinama i ubrzavanjima, kao i zahtjevni uvjeti okruženja pretpostavljaju provjerene sustave i sustave s trajno pouzdanom funkcionalnošću - chainflex® vodovi nud...