Katalog

igus® GmbH

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Navojne letve

Šipke s navojem sa suhim hodom, bez podmazivanja, otporne na nečistoću, samoodržavajuće, najbolje osobine prinudnog rada, ne korodiraju, ne proizvode buku, uporaba do maksimalno 90 °C.

Sustavi linearnog kretanja

drylin® linearni sustavi su koncipirani za suhi pogon. Njihove primjene su time zaštićene od onečišćenja uslijed masnoće i ulja.

Lanci za vođenje energije

Bez obzira na to, da li planirate kružni pokret, vertikalni hod ili vrlo dugačku osovinu: mi za Vas imamo odgovarajuće rješenje provođenja energije počevši od broja komada 1, sa zajamčenom funkcionaln...

BUS vodovi

chainflex® BUS-vodovi raspolažu raznim certifikatima i sukladnostima i mogu biti primijenjeni kod velikih brzina i ubrzanja. Na izboru stoje PVC-bus vodovi, PUR-bus vodovi i TPE-bus vodovi.

Kablovi za servo motore

Povoljna grupa PVC-servo vodova koja ima UL-odobrenje, koja je zaštićena i otporna na ulje prikladna je za sve uobičajene proizvođače pogona. Razvijena je posebno testirana za primjenu u neoslonjenim...

Kabeli gotovi za upotrebu

Konfekcionirani pogonski vodovi: prema raznim standardima, različitim tipovima vodova, s najmanjim radijusima savijanja od 7,5xd, vanjski omotač na PVC bazi.

Vučni lančani vodovi

chainflex® vodovi za energetske lance energy chains® su vodovi za najmanje radijuse savijanja. Vodovi se testiraju u više milijuna ciklusa u lancima e-chains®. Na izboru stoje PVC-komandni vodovi, PUR...

Sklopivi opružni vijci

igubal® federski rasklopni klin u jednodjelnoj izvedbi. Jednostavna montaža, jednostavna demontaža, moguće kombiniranje sa viličastim glavama instalacijske veličine E, velika čvrstoća.

Prirubnički ležajevi

Pomoću izvedbe modela s ležajem spojnice je moguće iglidur®-visokoučinkovite klizne ležajeve primijeniti tamo, gdje nisu moguća precizno tolerirana prihvatna bušenja.

Kuglasti zglobovi

Ležaj od pune plastike drylin® uvjerava vrlo malim praznim hodom ležaja i niskim troškovima. Dimenzije odgovaraju standardu za kuglične okolne ležajeve.

Signalni kablovi

Više senzibilne primjene s velikim brojem taktova, brzinama i ubrzanjima, kao i zahtjevniji uvjeti okruženja posebno na području vodova zahtijevaju provjerene sustave s trajnom funkcionalnošću.

Klizne vodice

Klizne vodice

Za ovaj proizvod nema opisa na jeziku: Hrvatski. Pročitajte opis na engleskom ili se obratite poduzeću.