Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

22.08.2022 01:08

norelem na AMB 2022

Na međunarodnom sajmu za obradu metala AMB, koji se održava u Stuttgartu od 13. do 17. rujna, norelem u prvi plan stavlja svoju ponudu stezne tehnike. To je značajno prošireno: od 5-osnog škripca do višestrukih steznih sustava do ručnog steznog modula, kupci će pronaći brojne nove komponente koje nude jasnu dodanu vrijednost u mnogim primjenama.

Na štandu norelema posjetitelje sajma čekaju stezna kocka koja je opremljena novim proizvodima stezne tehnike, kao i drugi sajamski eksponati iz područja inovacija. Kocka jasno pokazuje visoku fleksibilnost koja se može postići s komponentama iz opsežnog raspona tehnologije stezanja. Zahvaljujući svom modularnom dizajnu, novi sustav višestrukog stezanja može se koristiti fleksibilno i pojedinačno. Omogućuje brzo i jednostavno stezanje velikog broja radnih komada, čime se smanjuje vrijeme postavljanja.

Kojim se inovacijama kupci mogu radovati? U glavnoj skupini "norelem spannt", novi proizvodi dostupni su u kategorijama "5-osni škripac", "višestruki stezni sustav" i "nulti sustav stezanja" - između ostalog, sve osnovne ploče i palete od sivog lijeva željezo s rešetkastim rupama možete pronaći u grupi proizvoda "01000".

norelem je također proširio kategoriju "kuke za stezanje", što je jedan od mehaničkih steznih elemenata. Korisnici mogu povećati steznu silu do 75% u usporedbi sa standardnom steznom polugom s novim proizvodom "stezna kuka s prstenom i stezna poluga s pojačivačem stezne sile".

U podskupini "sustav stezanja s nultom točkom" također se mogu pronaći brojne inovacije. norelem je okupio cijeli niz proizvoda koji su prikladni za sve alatne strojeve za rezanje metala i obradne centre. S ovim sustavima moguća je promjena u sekundama s definiranom nultom točkom i ponovljivošću manjom od 0,005 mm.

norelem možete pronaći u AMB-u u hali 1, štand J82.

Više vijesti

Tri kandidata u uzbudljivom finalu u Moteku, pobjednički timovi - powered by norelem

27.09.2023 01:00

norelem at the Motek 2023
Product highlights from norelem and exciting projects at the Engineering Newcomer Competition

Učinkovito automatiziranje procesa s pneumatskim steznim elementima

Novim pneumatskim...