Katalog

Zagrebačka banka d.d.

Zagrebačka banka d.d.

Zagrebačka banka d.d.

Natrag na popis

Međunarodne banke poduzeća Zagrebačka banka d.d.

Upit o proizvodu  

UniCredit
Naša je vizija biti One Bank, One UniCredit. Uspješna smo paneuropska komercijalna banka s jednostavnim bankarskim poslovnim modelom te potpuno integriranim korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja pruža usluge svojim klijentima kroz jedinstvenu prodajnu mrežu, rasprostranjenu u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi.

U ovom razdoblju promjena klijenti su u potrazi za tvrtkama kojima mogu vjerovati i koje će imati pozitivnu ulogu u njihovom svakodnevnom životu. UniCredit primjenjuje jednostavan i uspješan paneuropski model komercijalnog bankarstva i pruža relevantna rješenja u skladu sa stvarnim potrebama i željama današnjih klijenata.

Snažna smo institucija usmjerena na pružanje konkretnih rješenja na učinkovit i jednostavan način kako bismo istinski unaprijedili živote ljudi, bez obzira na to je li riječ o pojedincima, obiteljima, tvrtkama ili korporacijama.

Pozicioniranje UniCredita se više nego ikad prije zasniva na razumijevanju izazova i mogućnosti s kojima se današnji klijenti susreću u stvarnom životu, te na našoj snazi i stručnosti kako bismo im ponudili odgovarajuća rješenja.

Zagrebačka banka
Vodeću poziciju Zagrebačke banke na hrvatskom bankarskom tržištu potvrđuje uloga banke kao savjetnika i partnera u svim specifičnim potrebama i situacijama svojih klijenata. U svakodnevnom poslovanju Banka je orijentirana na klijente, kojima nudi pouzdana rješenja, prema kojima se odnosi s povjerenjem te posluje otvoreno i odgovorno. Ovaj pristup potvrđuje i brend pozicija Banka za stvarne potrebe svojih klijenata.

Upit o proizvodu