Katalog

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

CPLP - Comunidade dos Países de Língua Portuguesa

25.07.2024 10:07

"I susret kulture i poslovanja zemalja portugalskog govornog područja" održat će se u Braziliji od 8. do 13. srpnja 2024. godine.

Uz institucionalnu potporu Zajednice zemalja portugalskog govornog područja (CPLP), događaj promovira Young Exporter Institute (IJE), član konzorcija EEN Brasil – brazilske jezgre Enterprise Europe Network (EEN), koju vodi Brazilski institut za informacije u znanosti i tehnologiji (Ibict).


Sastanak okuplja predstavnike devet država članica Zajednice susjednih portugalskih zemalja (CPLP) i "cilj mu je jačanje kulturne i gospodarske suradnje među članicama zajednice", kaže Ibict.


Program uključuje predavanja, okrugle stolove, radionice, vladine agende i poslovne krugove.

Ceremonija otvaranja održat će se 8. srpnja u dvorani Nacionalnog muzeja i "okupit će sve vladine i poslovne institucije na jednom mjestu. Dana 12. srpnja. događaj će ugostiti sajam i sajam u Tehnološkom parku Brazilije - BIOTIC s prisutnost stranih kompanija", kaže Ibict, najavljujući da će biti "poslovne runde i događaj "BIOTIC". održat će se "poslovne runde i događaj "The Match", prezentacijski sastanak poslovnih modela za diplomatsko predstavništvo koje pripada veleposlanstvima CPLP-a u Brasiliji, koji će se odvijati na ograničen način.