Katalog

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.10.2022 00:10

KIPP na AMB-u:

Tehnologija stezanja za obradu metala

HEINRICH KIPP WERK će na AMB međunarodnoj izložbi za obradu metala, koja će se održati od 13. do 17. rujna u Stuttgartu, predstaviti svoje proizvode i rješenja u području tehnike stezanja - uključujući inovativni 5-osni škripac KIPPflexX širine 90 mm ili 125 mm i novi sustav višestrukog stezanja sa širinom sustava od 50.

5-osni škripac KIPPflexX može se koristiti i za slijepo i za stezanje na izvlačenje (2IN1). Uz ovu fleksibilnost, KIPPflexX ima brojne prednosti - uključujući iznimno veliku silu stezanja i krutost, dobru točnost ponavljanja i velike širine stezanja. U skladu s velikom fleksibilnošću i brojnim prednostima, ne čudi da je ciljna skupina serije KIPPflexX vrlo raznolika: Rješenje je zanimljivo za sve tvrtke koje koriste glodalice - ne samo u obradi metala, već iu alatima i izradi kalupa ili u izradi posebnih strojeva.

Još jedan vrhunac u AMB-u je KIPP-ov sustav višestrukog stezanja sa širinom sustava od 50. S novim sustavom različiti radni komadi mogu se pouzdano stegnuti. Pogodan je za sve veličine serija i omogućuje vrlo velike sile stezanja. Precizno zupčanje sustava osigurava točnu ponovljivost. Posljednje, ali ne manje važno, pretvorba s jednog na višestruko stezanje može se obaviti brzo i jednostavno.

Program tehnike stezanja iz KIPP-a podijeljen je u četiri područja: Tehnologija stezanja izradaka pokrivena je raznolikim rasponom komponenti za univerzalno stezanje izradaka. Elementi za stezanje, elementi za pozicioniranje i pribor za stezanje za strojeve za obradu mogu se fleksibilno kombinirati.
Područje modularne tehnike stezanja uključuje osnovne elemente za izradu izradaka putem prethodno obrađenih steznih površina, rupa na rešetki ili T-utora. Standardizirane ploče, tornjevi i kutovi povećavaju fleksibilnost i smanjuju broj elemenata učvršćenja u proizvodnji na minimum.

Tehnologija stezanja s nultom točkom uključuje sustave za brzo, precizno stezanje i referenciranje. Sustav stezanja modula s 5 osi dostupan je za višestranu obradu. Drugi sustav brze izmjene je mehanički/pneumatski sustav za pozicioniranje i stezanje.

Više vijesti

06.03.2024 01:05

Safety meets design

What is flat, black and ergonomic? A snap lock that can be harmoniously integrated into (almost)...

Problem solver for the food industry