Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

16.08.2022 11:08

Eppendorf otvara novu lokaciju u Singapuru

Nova podružnica u srcu rastućih azijskih tržišta znanosti o životu, ciljano jačanje usmjerenosti na kupce s visokotehnološkim laboratorijem za kalibraciju pipeta i opsežnim rasponom visokokvalitetnih laboratorijskih usluga; Još brža i pouzdanija dostava zahvaljujući novom centralnom skladištu

Singapur/Hamburg, 1. kolovoza 2022

Globalna Eppendorf Grupa nastavlja svoj ciljani kurs rasta u Aziji i otvorila je novu lokaciju u Singapuru. Nova podružnica nalazi se u srcu modernog znanstvenog centra Biopolis u Singapuru i nudi atraktivne uredske radne prostore za prodajne i uslužne aktivnosti, moderan laboratorij za kalibraciju pipeta i demo laboratorij. Ovdje se nude visokokvalitetne laboratorijske usluge, koje također uključuju opsežnu obuku kupaca i ponudu održavanja.

"Azija s tržišnim regijama Kina i Azija, Pacifik, Afrika (APA) izuzetno je važno tržište za Eppendorf Grupu, koja već čini oko trećinu naše ukupne prodaje", kaže Eva van Pelt, suizvršna direktorica Eppendorf SE . "Singapur je središte znanosti o životu s vrlo velikim potencijalom rasta. Stoga smo zadovoljni što smo dio ovog dinamičnog ekosustava znanosti o životu s našom novom lokacijom i što možemo dodatno intenzivirati i proširiti naše postojeće odnose s klijentima."

Blizina kupaca kroz blizinu kupaca
Eppendorfova nova lokacija nalazi se unutar Znanstvenog centra Biopolis u Singapuru, koji se fokusira na biomedicinske istraživačke projekte i omogućuje blisku suradnju između javnih i privatnih znanstvenih institucija. Uz moderne urede, tu je i servisni centar za sve Eppendorf uređaje koji nudi popravke, kalibracije i validacije, kao i najsuvremeniji kalibracijski laboratorij za pipete. Novoizgrađeni Bioprocess Center pruža znanstvenu i tehničku podršku kupcima i partnerima diljem azijsko-pacifičke regije.

„Iz Singapura sada možemo još bolje podržati naše kupce iz područja znanosti, istraživanja, zdravstva, farmacije i industrije te im ponuditi odgovarajuće proizvode i usluge u neposrednoj blizini“, naglašava Eva van Pelt. "Ovim ulaganjem možemo još bolje sudjelovati u rastu industrije znanosti o životu u Aziji i nastaviti naš strateški pristup za još veću blizinu kupaca u Aziji."

Ova veća blizina kupcima uključuje i uspostavu modernog i novog središnjeg skladišta u Singapuru. To znači da će grad-država odmah postati logističko središte za jugoistočnu Aziju te će svim kupcima u regiji ponuditi još brže i pouzdanije isporuke.

Više vijesti

Luiz Henrique Rosa radi kao istraživač na Universidade Federal de Minas Gerais u gradu Belo Horizonte, Brazil.

The Eppendorf Research® plus single-channel pipette line-up with variable volume has been cer...