Katalog

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropilen glikol iz istočne Kine

Odgovori na oglas

Propilenglikol se često koristi u elektroničkim cigaretama za poboljšanje okusa i stvaranje boljeg udarca u grlo.

Boca aromatizirane 'e-tekućine' za "vaping" pokazuje propilen glikol kao glavni sastojak. Propilen glikol se obično koristi za odleđivanje zrakoplova.

Propilen glikol se također koristi u raznim jestivim proizvodima kao što su pića na bazi kave, tekući zaslađivači, sladoled, tučeni mliječni proizvodi i soda. Isparivači koji se koriste za isporuku lijekova ili proizvoda za osobnu njegu često uključuju propilen glikol među sastojcima. Propilenglikol se koristi kao otapalo u mnogim lijekovima uključujući oralne, injekcijske i topikalne formulacije, kao što su diazepam i lorazepam koji su netopljivi u vodi. Određene formulacije umjetnih suza, kao što je Systane, koriste propilen glikol kao sastojak. Kao i etilen glikol, propilen glikol može sniziti točku ledišta vode, pa se koristi kao tekućina za odleđivanje zrakoplova. Mješavine vode i propilen glikola obojene ružičastom bojom kako bi se naznačilo da je smjesa relativno netoksična prodaju se pod nazivom RV ili brodski antifriz. Propilen glikol često se koristi kao zamjena za etilen glikol u niskotoksičnom, ekološki prihvatljivom antifrizu za automobile. Također se koristi za pripremu vodovodnih sustava za zimu u praznim zgradama. Propilen glikol se koristi u veterinarskoj medicini kao oralni tretman za hiperketonemiju preživača. Glukoza, koja se može koristiti kod nepreživača u tu svrhu, nije učinkovita jer je konzumiraju rezidentni mikrobi terumena. Propilen glikol se djelomično metabolizira u buragu u propijanat koji se može koristiti kao izvor energije.

Ostatak se apsorbira u krvotok i koristi ga jetra za glukoneogenezu. C3H8O2PURITY99.95%ASHIENCECOLORLESS, CLEAR, higroskopska tekućina CARGOCAS NO.57-55-6H.S CODE29053200EINECS NO.200-338-0MOISTURSKA DIJELOSTSKI PPMJE. .0362 (20 ℃, 4 ℃) Refrakcija 1,4329 Točka trepljenja 98,9 ℃ (Zatvoreno)/107 ℃ (Otvoreno) Toksičnost Nisko talište-60


Odgovori na oglas

Kategorija
Nudimo

Zemlja
Kina

Regija
Anhui

Mjesto
Tongling