Pile za rupe sa tvrdim metalom

RUKO GmbH

Pile za rupe sa tvrdim metalom poduzeća RUKO GmbH

Pile za rupe sa tvrdim metalom, niske:
RUKO pile za rupe sa tvrdim metalom mogu se upotrebljavati sa ručnim ili stabilnim bušečim strojevima. Kod upotrebe stabilnih bušečih strojeva držite se uputa proizvođača. Prikladno za čelike kromirane legure kao što su V2A i V4A (do 2,0 mm), čelik i čelični lijev, obojene i lake metale, plastiku, armirane materijale, ploče od gipsa i lake ploče, drvene materijale do maks. 4,0 mm.

Pile za rupe sa tvrdim metalom - multigrade MHS:
RUKO pile za rupe sa tvrdim metalom-multigrade MHS mogu se upotrebljavati u magnetnim i stabilnim bušečim strojevima za bušenje materijala do max. 20,0 mm debljine materijala, a kod bušenja sa ručnim strojevima do 6,0 mm debljine materijala. Upotreba: za bušenje visoko legiranih čelika kao što su nerđajuči čelik i kislinski odporan čelik do 20,0 mm, nečelični metal, plastika do 28,0 mm debljine. Mogučnosti: bušenje ravnih materijala, cijevi, krivih površina, prekrivanje rupa.

Adresa
Robert-Bosch-Strasse 7-11
71088
Holzgerlingen
Njemačka
Vrsta poduzeća
Proizvođač
Izvozne regije
Cijeli svijet
Certifikati
DIN EN ISO 9001:2008
Osnutak
1974
Uprava
Dipl.-Ing. Ali Dalgic
Zaposlenik
120

O RUKO GmbH

Više od 40 godina „Tradicije u preciznosti i kvaliteti“ dignulo je poduzeče RUKO GmbH u jednog od vodečih proizvođača svrdla i reznog alata. Sa izvozom preko 70% smatramo se za evropsko poduzeče sa internacionalnom orijentacijom.

RUKO proizvodi prodani su u više od 70 zemalja širom svijeta, preko 2,300 usposobljenih prodavača našeg alata.

RUKO GmbH Holzgerlingen ima svoje vlastite jedinice u SAD, Aziji, Francuskoj, zemljama Beneluxa, Skandinaviji i Austriji.

Cjenimo se kao specijalisti za rezni alat za metale. Orientirani smo više u zahtjeve profesionalnih potrošača. RUKO nudi širok i kvalitetan izbor proizvoda. Prilagodljiva struktura u organizaciji i proizvodnom procesu omogučuje ekonomičnu serijsku proizvodnju kao i proizvodnju specijalnog alata i proizvoda po naruđbi potrošača.