Katalog

H2O GmbH

H2O GmbH

  • ISO 9001:2000

H2O GmbH

  • ISO 9001:2000

25.08.2022 05:08

ZVO površinski dani: Bolji rezultati vode za ispiranje i dugoročna visoka učinkovitost zahvaljujući VACUDEST sustavima s Industrijom 4.0

Leipzig/Steinen. Visoki troškovi, stabilna čistoća i veća održivost - to su izazovi današnje površinske tehnologije.

H2O GmbH iz Steinena u Badenu nudi učinkovito rješenje za to: visokokvalitetna obrada vode za ispiranje koja štedi troškove, svježu vodu i energiju! Stručnjaci za proizvodnju bez otpadnih voda objašnjavaju kako to funkcionira na ZVO Surface Days u Leipzigu u svojoj prezentaciji "Zašto obrada korištene vode za ispiranje nije samo održiva, već i energetski učinkovita". Održat će se u četvrtak, 14. rujna u 9 sati.

H2O GmbH također je predstavljen štandom na popularnoj površinskoj konferenciji. Predstavit će se novi sustavi vakuumske destilacije VACUDEST s Industrijom 4.0. Inovativni "Smart Service Cockpits" korisnicima uz kontinuirane prijedloge optimizacije i prediktivno održavanje omogućuju dugotrajnu visoku dostupnost sustava, manje kvarova pri održavanju, maksimalnu učinkovitost stroja i time stabilnu kvalitetu obrade.

Osim toga, tvrtka se oslanja na inovacije kao što su Clearcat i Purecat tehnologija za visokokvalitetnu obradu vode za pranje posuđa. Sa smanjenjem COD-a do 99 posto, oni proizvode kristalno čist destilat bez ulja koji postiže izvrsne rezultate čišćenja u procesima površinske tehnologije.

O H2O GmbH - Danas je H2O GmbH jedan od svjetski najiskusnijih stručnjaka za održivu obradu i recikliranje industrijskih otpadnih voda. Svojim učinkovitim i sigurnim sustavima vakuumske destilacije VACUDEST provode proizvodnju bez otpadnih voda za kupce u više od 50 zemalja diljem svijeta.

Otkako je 1999. godine izdvojen iz grupe Mannesmann Demag, H2O, kao tvrtka kojom upravlja vlasnik, uspjela je pridobiti sve veći broj lojalnih kupaca. Više od 130 zaposlenika u sjedištu u Steinenu u južnoj Njemačkoj te u podružnicama u Švicarskoj, Poljskoj i Kini pridonosi ovoj visokoj razini zadovoljstva kupaca.