Katalog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

06.07.2021 03:07

Centralno napajanje savršeno pogodno za upotrebu "na stroju"

Tehnologijom vakuumskog lončenja MTM Power se fokusira na potpuno zatvorene, robusne, izdržljive, temperaturno stabilne i apsolutno ne održavane module. Patentirano termoselektivno vakuumsko podlijevanje usporava starenje komponenata i značajno produžuje vijek trajanja uređaja MTM Power. Uz to, ovaj jedinstveni postupak ulijevanja omogućuje povezivanje putem posebnih 7/8 "konektora u IP67 i na taj način upotrebu bez smetnji na terenu. Najbolji primjer za to su AC / DC moduli PM-a -IP67A serija s AC- (90 ... 264 VAC) i istosmjernim ulazom širokog raspona (100 ... 353 VDC) U tehnologiji automatizacije, ovi vanjski agregati s IP67 zaštitom omogućuju korisniku da jednostavno i brzo "uključi i uključi" napajanje upravljanja komponente bez skupih rješenja upravljačkih ormara, čak i u posebno teškim uvjetima.

Moduli serije PM-IP67A dostupni su s pojedinačnim i dvostrukim izlaznim naponima. Dizajnirani su za svjetsku upotrebu u ekstremnim uvjetima okoliša kao što su prašina i vlaga i omogućuju korisniku da pronađe učinkovita rješenja koja štede troškove za širok spektar zadataka napajanja za sve "na stroju" aplikacije. MTM Power je razvio ove module posebno za decentralizirane sustave bez automata u automatizaciji.

Daljnje značajke su mehanički i električno robusna konstrukcija, SMD tehnologija, automatsko testiranje pojedinačnih dijelova i 100% test izgaranja. Serija
PM-IP67A nudi kontinuiranu izlaznu snagu od 50, 75, 100 ili 200 W, otporan je na opterećenje i kratki spoj i radi u temperaturnom rasponu od -25 do +70 ° C. Moduli su odobreni za VDE i UL / cUL. Uređaji s izlaznim naponom od 24 V također su dostupni u verziji s ograničenim izvorom napajanja.

Više vijesti

The DC/DC converters of the series PCMDS550-FT are tailor-made to meet the requirements in forkli...